Velkommen til Raabjerg-Aalbæk Jagtforening

Vi håber, at du vil få stor glæde af, at besøge vores side. Vi har forsøgt, at fremvise stort set alle vores aktiviteter på denne side både med billeder og tekst.

Hvis der måtte være ting du mangler eller synes kunne være en god ide at få herind, vil vi meget gerne at du kontakter webmaster.

God fornøjelse

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Udfyld nedenstående formular, og du vil fra foreningen modtage en reminder om events, informationer omkring køb af bukkelodder, tilmelding til eksempelvis vores tur til Anholt mv.

Du kan også oplyse os dit mobilnummer, og du vil så komme med i vores nye SMS service. Denne service er dog en betalingsservice, som foreningen skal betale, så det vil være i specielle tilfælde, at vi vil benytte os af denne mulighed.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Next and previous buttons to help you navigate from page to page.

Lokale arrangementer

19.02.2019
Der skydes på trap banen. Efter hver runde er der premier: 1 plads 1 stk. And 2 plads 1 flaske Rødvin