Du er her. #1 - Foreningswebsite > Sponsorer

Husk at støtte vores sponsorer, de støtter os .....

Siden er under opbygning, og der kan derfor indtil videre mangle oplistning af sponsorer, men i skal nok komme med alle sammen, når først siden er færdig.

Raabjerg-Aalbæk Jagtforening vil gerne takke de sponsorer, som har støttet op omkring opførelse af vores nye klubhus på Trolkærvej. Uden jeres støttet, havde projektet ikke været muligt at gennemføre.

Derudover også tusind tak for de fine gaver og pengegaver som blev skænket i forbindelse med vores indvielse.

Og sidste men ikke mindst, en stor stor tak til alle de mennesker som har bidraget med deres arbejdskraft under hele projektet. Nu skal vi alle til at nyde, at målet er nået.

Tak.

Aalbæk Hjemmeværnsforening - har støttet med kr. 125.000 til opførelse af klubhus

TUBORGFONDET_RGB1.jpg - har støttet med kr. 25.000 til vores nye møbler i klubhuset.

Spar Nord Fonden - whiteboard tavle

Strandby El-Teknik A/S

Tornby Entreprenør

LA Steel

Lytzen A/S

Malermester Hanne Vinther

Tømrermester Finn Nielsen

Interhortis

JKE Køkkener

PIT Hegn

C. S. Byg

Aalborg Jagt

Skousen

Mariendal El-Teknik

Anonym bidragsyder

Aalbæk Gl. Kro

Rotary

Hjørring Jagtforening

Skagen Jagtforening

Derudover så har vi en række sponsorer som ofte støtter foreningen ifb med vores lokale arrangementer, så som præmer ifb med vores præmieskydninger.

Uden jeres støtte var det ikke muligt for os, at give vinderne så fine præmier.

Foreningen siger tusind tak for jeres støtte igennem tiden.

Ålbæk Gl. Kro

Ålbæk Sycenter